Lökd ide a sört!

"Legszebb öröm a söröm" - tartja a mondás és mi is. Ha fanatikus sörivó vagy, vagy csak szeretsz legurítani egy pohárral a haverokkal munka után, esetleg szimplán csak érdekel, hogy miért lehet egy ital ilyen népszerű, akkor itt a helyed. Sörre fel!

Utolsó kommentek

Top3 sörreklám

2011.03.20. 19:28 -b-

Nem vitás, hogy a sört legjobb meginni! Mégis számos öröm kapcsolódik hozzá. Még az idegesítő reklámok között is a sörösek jelentik a kivételt. Nekünk ez van a top 3-ban. És neked?

A youtube-on egyenesen a világ legjobb reklámjaként emlegetik. Azt hiszem, hogy mi is jobban figyeltünk volna töri órán, ha ilyen a szemléltető anyag:

A második helyen egy olyan reklám áll, ami már azelőtt legendás volt, hogy bekerült volna a magyar tévékbe. Kicsit szexista, na de kit érdekel, ha ennyire viccesen csinálják.

 

Végül pedig következzen a legfelejthetetlenebb, legnagyobb szabású, legizgibb reklám, ami tényleg magával ragad. Csak azt sajnálom, hogy lelőttem a poént. Igen, itt is sörre megy a játék.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lokdideasort.blog.hu/api/trackback/id/tr172756750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viola, a ló 2011.05.12. 10:01:37

Egy remek megoldás a második videóban előálló situációra: www.youtube.com/watch?v=q8y4Jo03tdo
süti beállítások módosítása