Lökd ide a sört!

"Legszebb öröm a söröm" - tartja a mondás és mi is. Ha fanatikus sörivó vagy, vagy csak szeretsz legurítani egy pohárral a haverokkal munka után, esetleg szimplán csak érdekel, hogy miért lehet egy ital ilyen népszerű, akkor itt a helyed. Sörre fel!

Utolsó kommentek

Programajánló: kézműves sörfesztivál

2011.05.09. 20:56 -b-

Mivel idén tartják az első kézműves sörfesztivált, ezért nem hivatkozhatok arra, hogy ha tavaly tuti volt, akkor idén sem szabad kihagyni. De azért szerintem érdemes kattintani egyet az oldalukra és pénteken vagy szombaton kinézni a Mikszáth térre elvégre mégis csak jóféle sörről van szó.

A szervezők azt ígérik, hogy a magyar sörfőzők személyesen kínálják a kóstolóikat, mint mondják 10 hazai kisüzemi sörfőzde hoz több mint 200 hordó sört Budapestre. Ha az ital nem elégítené ki a sör iránti a rajongásotokat, akkor meg lehet hallgatni a szakértői beszélgetéseket a folyékony kenyérről, ki lehet próbálni különféle sörkorcsolyákat, az esti sör mellé pedig koncert is jár. A programokról bővebben itt: 

http://www.fozdefeszt.hu/programok.html

Jó szórakozást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lokdideasort.blog.hu/api/trackback/id/tr662891204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2011.05.12. 12:31:34

ELSŐ kézműves sörfesztivál? érdekes lehet
süti beállítások módosítása